Ψηφιακή Εκτύπωση

 

Η Ψηφιακή εκτύπωση έχει γίνει απαραίτητο στοιχείο κάθε σύγχρονης εφαρμογής..

Η έλευση της ψηφιακής τεχνολογίας στην εκτύπωση είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν νέες προοπτικές. Ακολουθώντας τις ανάγκες των πελατών μας και σε μια διαρκή πορεία συνεχών επενδύσεων και εξέλιξης , δημιουργήσαμε το 2012 υπερσύγχρονο ψηφιακό εκτυπωτικό εξοπλισμό. Η εκτύπωση γίνεται σε μηχάνημα 3D' UV' LED 2.5m πλάτος χωρίς περιορισμό μήκους το οποίο είναι μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο.
Η τεράστια ανάλυση μας δίνει την δυνατότητα ενός άριστου αποτελέσματος.

Χρήση σε κατασκευές όπως σε πλάτη κουζίνας, ντουλάπα, ντουζιέρες, έπιπλα μπάνιου, σύνθετα, διαχωριστικά καθώς και η εκτύπωση επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων είναι κάποιες από αυτές. Άλλα αντικείμενα, όπως ρολόι, κάδρο, καθρέφτης, μπορούν να αναδειχτούν με μοναδική αισθητική .

Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορούμε να τυπώσουμε οποιοδήποτε σχέδιο της αρέσκειας σας από την τεράστια συλλογή μας. Το γυαλί, το ξύλο ο καμβάς, είναι κάποια από τα καθημερινά υλικά πάνω στα οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε. Παρέχουμε δυνατότητα εκτύπωσης σε όλες ανεξαρτήτου επιφάνειες.

Βασική επιδίωξή μας είναι να παρέχουμε λύσεις μέσω ψηφιακής εκτύπωσης , έτσι ώστε οι ιδέες σας να γίνονται πραγματικότητα. Με συνδυασμό δημιουργικού που βασίζεται στην δική σας αισθητική , μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και υψηλής ποιότητας επιτυγχάνουμε σε μικρό χρονικό διάστημα, άριστο αποτέλεσμα στην καλύτερη δυνατή τιμή. Αναδεικνύουμε τον κάθε χώρο ξεχωριστά προσδίδοντας του κύρος και μοναδικότητα.Παιδικό Δωμάτιο - Κρεβατοκάμαρα


Επαγγελματικοί Χώροι


Κάδρα


Κουζίνα


Μπάνιο


Πόρτες Αυτόματες - Ανοιγόμενες


Ρολόι


 
Αρχή